Werken bij J@M

Let op: als je als student vrijwilligerswerk moet doen, gelieve dan het document (bij Stagiairs) in te vullen.

J@M heeft nood aan vrijwilligers. Mensen die de handen uit de mouwen willen steken en ons willen ondersteunen met het begeleiden van sport, spel, huiswerk, kampen en zo veel meer. Je kan onze vrijwilliger worden voor een bepaalde activiteit, een korte of lange periode. We kunnen je hulp goed gebruiken.

Kijk hieronder voor onze vrijwilligersoproepen:

‘Huiswerk maken’ en ‘leren lezen’ is niet altijd gemakkelijk, maar het is leuk als er iemand naast je komt zitten om te helpen.

Omdat alle kinderen gelijke kansen moeten krijgen in het onderwijs, organiseert de vzw Kinder- en Tienerwerkingen Mechelen, huiswerkbegeleiding in acht buurtwerkingen in Mechelen. En uw hulp is hierbij welkom.

We zoeken vrijwilligers om 1 of 2 keer in de week onze jongens en meisjes uit het 1ste tot het 6de leerjaar te begeleiden bij hun huiswerk en leestaken.

Kan je goed Nederlands, hou je van diversiteit en werk je graag met kinderen? Ben je vrij op maandag, dinsdag of donderdag van 16.00 uur tot 17.30 uur? Misschien ben jij dan onze vrijwilliger.

Stage lopen bij J@M vzw, dat kan. Meld je aan via onderstaande link.

Wil je graag werken met kinderen, tieners of jongeren? Weet je waar J@M voor staat en wil je dit mee waarmaken? Solliciteer dan voor een van onze vacatures.

Sorry, momenteel geen vacatures.

Je kan ook spontaan solliciteren via onderstaande link.